Välkommen till Realgymnasiet i Halmstad!

Vad kan du läsa i Halmstad?

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Samarbete med Dogz i Halmstad!

17 april 2020

Vi är stolta över att presentera Dogz som en ny samarbetspartner till vår utbildning Hund i Halmstad med uppstart 2020. Vi ser att detta samarbetet kommer att vara gynnsamt för våra elever och även kunskapsmässigt med det enorma driv denna butik besitter!

Samarbete med Dogz i Halmstad!

För utbildningen Hund i Halmstad har vi tecknat ett nytt samarbete med butiken Dogz som också har hundtrim, en stor webbshop och en fysioterapeut för hundar. Det är en väletablerad butik i Halmstad som kommer bli en god samarbetspartner för Realgymnasiet i Halmstad. Vi har träffat Frida som jobbat med att skapa detta samarbete med oss och ställt några frågor till henne! 


Vill du berätta lite om dig själv och vad du gör på Dogz!


Jag heter Frida Götesson och kom in som delägare på Dogz under våren 2015. Jag brinner för just alla olika typer av hundar och personliga möten med människor, så tycker jag detta är helt klart världens bästa jobb! Vi är totalt sex personer som jobbar i butiken och så delar jag ägarskapet med Jessica Svensson.  

Berätta gärna lite om er verksamhet, vad gör ni?  


Vi är en central och etablerad butik som funnits sedan 2006 i Halmstad och har även ett hundtrim, veterinär och en webbshop. Dogz är ett litet företag som konkurrerar med de stora kedjorna och värnar verkligen om kunskap, vår nisch är mot hållbarhet, närproducerade produkter och personlighet. I butiken säljer vi till exempel inga kinaproducerade tuggben, ingen päls från pälsindustrin och jobbar med bra foder och produkter.  


I och med vår passion för det här företaget är vi också väldigt personliga med våra kunder och hundar. I trimmet har vi jätteduktiga frisörer men det räcker inte att bara vara duktig på att klippa, man måste vara duktig på att hantera olika sorters hundar. Vi vill att kunden ska känna sig välkommen och uppskattad när dem kommer in här hos oss. God service och bra kundbemötande är jätteviktigt för oss och det har ju resulterat i många stammisar samt återkommande kunder.  

 


Vad är roligast i ditt jobb? 


Definitivt att jobba med sin hobby! Jag älskar att jobba med hundar, allt från träning, foder, produkter. Man får jobbar ju med det man brinner för och då känns det inte som att gå till jobbet utan istället gå till sitt intresse. Här blir det aldrig en tråkig stund på jobbet.  


På Dogz försöker vi hela tiden tänka framåt i utvecklingen och hänga med i trenderna. Vi vill kunna styra över vår arbetssituation och här kan man till exempel ta med hunden till jobbet och det är alltid tillåtet att ta med hunden på en långpromenad under lunchen. 

På Dogz försöker vi hela tiden tänka framåt i utvecklingen och hänga med i trenderna!

Frida Götesson Delägare Dogz

Varför ville ni samarbeta med oss på Realgymnasiet?  


Jag har tidigare jobbat med Ung Företagsamhet och tycker det är superkul att jobba med ungdomar! Det känns roligt att Realgymnasiet kommer med en Hundutbildning till Halmstad och ett nytänkande sätt att bedriva skola, ihop med sitt intresse. Det känns som en mer givande skoltid och en resa vi på Dogz vill vara med på.