Välkommen till Realgymnasiet i Halmstad!

Vad kan du läsa i Halmstad?

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

3 anledningar att plugga Hund!

7 april 2020

Det viktigaste du lär dig under åren på Relaymnasiet är inte någon matteformel, hur man böjer verb eller tänder en lägereld. Även om det naturligtvis är bra färdigheter. Det viktigaste är att du lär dig att lära. Du lär känna dig själv och hur just du, på ett smart sätt, kan hantera nya situationer, hämta ny kunskap och få nya färdigheter. På så sätt lär du dig för framtiden – oavsett om du väljer att börja jobba efter gymnasiet, eller plugga vidare.

3 anledningar att plugga Hund!

1) Direkt efter vår hundutbildning kan du börja arbeta som exempelvis allmänlydnadsinstruktör, hunddagisföretagare och hunddagismedarbetare (hunddagis måste drivas i enighet med de gällande Jordbruksverkets kraven), som djurvårdare eller som egenföretagare i hundbranschen.

2) Studier visar att hunden är ett väsentligt verktyg i arbete för friskvård och välmående hos människor. Under utbildningen får du dessutom lära dig mer om assistanshundar och hur människans bästa vän kommunicerar.

3) Du får med dig certifieringar som Grundläggande läkemedelshantering (D9), Klickerträning för djur, Första hjälpen och förarbevis terränghjuling –  som är nödvändiga för många vidareutbildningar, t ex djursjukvårdare, hundfysioterapeut eller hundtränaryrket inom polis och tull.

 

Vill du veta mer om vår Hundutbildning? Skriv i en intresseanmälan så kontaktar vi dig! 

https://larande.dricrm.com/index.php?entryPoint=webtolead