Anmäl dig till Öppet hus och events!

8 oktober 2021

Nu har vi bestämt datum, tider och innehåll för 3 olika happenings framöver (se info längre ner). Föranmälan krävs för samtliga och görs till: marcus.claesson@realgymnasiet.se eller 0735972892

Anmäl dig till Öppet hus och events!

Event på Arken Zoo

4/11 13-14.30 bjuder vi in till event hos en av våra samarbetspartners - Arken Zoo (vid Åhaga)! Det blir bland annat fika och tipspromenad med fina priser från butiken. Butikschef Michelle berättar om hur det är att jobba i djurbranschen och elevambassadörer och lärare från vår programfördjupningen Sällskapsdjur & Djursjukvård svarar på frågor om Realgymnasiet. Vi visar även upp aktiveringsleksaker och andra produkter från butiken. Ett toppentillfälle för dig som är intresserad av att längre fram vilja jobba med djur och kanske funderar på att läsa det på gymnasiet. 

Öppet hus på skolan

Fysiskt öppet hus på plats på Realgymnasiet i Borås, 11/11 17-19. Vi förebygger trängsel och köbildning och möjliggör en säker upplevelse. På plats kommer finnas större delen av personalen och inte minst våra yrkeslärare och elevambassadörer inom samtliga programfördjupningar som berättar om hur det är att gå på Realgymnasiet i Borås. Ett perfekt tillfälle för dig som funderar över gymnasievalet och vill veta mer!

Öppet hus på Borås Djurpark

29/11 17-19 har vi Öppet hus hos en av våra största samarbetspartner: Borås Djurpark. Elever och föräldrar är vällkomna på guidad rundtur i parken och "Svar&Frågor" med yrkeslärarna och elevambassadörer.