Nyköping

Välkommen till Realgymnasiet i Nyköping!

Vad kan du läsa i Nyköping?

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Välkommen till Realgymnasiet i Nyköping!

Härlig arbetsmiljö och vi-känsla genomsyrar vår skola. Vi lär mitt i verkligheten och förbereder oss både för yrkesliv och vidare studier. Vi erbjuder också lärling för den som vill vässa sig extra mycket inom sin bransch. I våra utbildningar kan du lägga till olika certifikat/diplom till din examen som du har nytta av i framtiden. Certifikaten/Diplomen är branschens egna och ökar dina möjligheter att få arbete. Upp till 32 utbildningar är du behörig att söka på högskola/universitet när du gått våra programfördjupningar. Det kanske du inte visste så tveka inte om du har intresse av vårt program.

Kontakt i sommar

Har du frågor kring din plats så finns rektor David tillgänglig vecka 26 och sen från vecka 32 och framåt. Mejladressen är david.bechtel@realgymnasiet.se. Kom ihåg också att tacka ja eller nej till erbjuden plats på antagningen. Vi har flera reserver på vissa inriktningar så vi vill kunna erbjuda dem plats om det är så att man valt en annan skola. Är man nyfiken på att höra om ev. plats så är det antagningskansliet man pratar med i första hand. Man kan mejla dem på antagningskansliet@nykoping.se

Vi önskar er en fin sommar

Vi har endast 8 platser per programfördjupning vilket borgar för hög kvalité för våra elever.

David Bechtel Rektor

Vill du plugga vidare eller jobba direkt? Valet är ditt!

Vi ger dig naturligtvis möjlighet att plugga för att kunna söka till högre studier efter gymnasiet så här kan du ta studenten med både grundläggande och särskild högskolebehörighet inom ramen för programplanen. Det är du som bestämmer vilket!

Adress: Västra Trädgårdsgatan 39, 611 32 Nyköping

Kontakta oss

Skolans växel

E-post

010-139 84 51nykoping@realgymnasiet.se


Rektor

Kommunikatör

David Bechtel
Lisa Olofsson
010-139 84 41
lisa.olofsson@realgymnasiet.se