Välkommen till Realgymnasiet i Borlänge!

Vad kan du läsa i Borlänge?

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Presentation - Elin Aspelin lärare i djurhållning.

23 juni 2021

Hösten 2021 startar Lärande i Sverige AB upp ett nytt Realgymnasium i Borlänge. Rektor Maria Hag, är nu färdig med rekrytering av lärare och personal inför skolstart i augusti. Här på hemsidan kommer hon stolt att presentera det team som tillsammans skall driva Realgymnasiet i Borlänge, med en verksamhet som genomsyras av våra kärnvärden: Trygghet, Team, Utveckling och Framgång. Här presenterar vi Elin som kommer att jobba som lärare i djurvård.

Presentation - Elin Aspelin lärare i djurhållning.

Jag heter Elin Aspelin, är 46 år gammal och bor utanför Borlänge tillsammans med min man och 4 söner. Till familjen hör också hundar, ormar och ett antal spökskräckor. Jag är född i Idre men har bott halva livet i Strömsholm och arbetar som Leg. Djursjukskötare sedan 1997. Utbildad på Naturbruksgymnasium i Sala samt SLU i Skara. Har tidigare även jobbat på hund & kattpensionat samt inom lantbruk med inriktning på växtodling och mjölkproduktion. Mina fritidsintressen är djur, natur. Fiske och svampplockning är något jag också gärna ägnar mig åt. Genom åren har jag haft många sällskapsdjur (vissa inte lika gosiga som andra....), bevingade, krypande, krälande, simmande, gnagande, kalla och hårlösa liksom varma pälsklädda skällare och jamare. 

Jag ser verkligen framemot att få bli en del av Realgymnasiet och få träffa, umgås, utbilda och ta lärdom av likasinnade medmänniskor, vi har alla så mycket att dela med oss av!

    Vi ses snart!