Se mer om oss inför ditt val eller omval

4 mars 2021

Kommande veckor har vi en rad aktiviteter för att underlätta ditt gymnasieval. Vi vill ge dig möjlighet att uppleva vår skola och få svar på dina frågor. Tveka inte att delta i våra aktiviteter - du är så välkommen, även du som deltagit tidigare.

Se mer om oss inför ditt val eller omval

Vi har en monter på digitala mässan Karriär & Framtid 17/3 för Sundsvalls kommuns elever i åk 8 och åk 9. Under mässan har vi även två livesändningar via teams för direkt dialog med mässbesökare. 

Chatta 30/3 kl.19-20 med våra lärare i programfördjupningarna: Hund, Hästhållning Ridning, Hästhållning Trav, Natur & Äventyr samt Sällskapsdjur & Djursjukvård.

Boka en tid för personligt skolbesök under någon av våra fyra eftermiddagar-kvällar i april. Läs mer om detta genom att klicka på "Boka personligt skolbesök kvällstid" i menyn till vänster.

Prova på. Ta möjligheten att delta digitalt när våra programfördjupningar har lektion. Meddela ditt intresse för det till sundsvall@realgymnasiet.se. Tillfällen bokas efter förfrågan, just nu finns följande inbokade med plats för flera deltagare:
Natur & Äventyr, utomhusaktivitet. fredag 23/4 kl.10-12.
Hund, hundutbildning på Amnis hundhus, torsdag 29/4 kl.14-16.

Få svar på dina frågor via Q&A på Insta måndag 10/4 kl.9-16.

Du hittar våra kontaktuppgifter under "Kontakta oss" i menyn till vänster om du vill prata med någon av oss direkt.

Varmt välkommen!