Vi är Nordens största Stylistskola!

6 maj 2021

Realgymnasiet i Stockholm har över 300 Stylistelever per år, som bor utspridda över hela länet. Det betyder att vår storlek är din styrka i framtiden. Vi håller på att skapa framtidens Stylistbransch och att vara från Realgymnasiet kommer att vara meriterande när du möter andra som läst på din skola. Nätverk är den största källan till alla anställningar.

Vi är Nordens största Stylistskola!

Ansök nu!
STYLIST LÄRLING - i samarbete med Art of Make Up School
STYLIST

Som elev på Realgymnasiet Stylist jobbar du i Team och utvecklas i den takt som passar dig bäst. Du är Trygg fastän skolan är stor för att du får vara precis den individ som du är. Vårt team av 11 Stylistlärare har erfarenhet från och kontakter med alla aspekter av mode- och medieindustrin. Lärarna i kombination med vårt unika mentorskap ger dig alla förutsättningar att skapa dina framgångar. Skolan har även 4 speciallärare och pedagoger som ser till att all utbildning håller bästa klass och anpassas efter de behov som finns.

En skola där du kan bli precis det du vill.
Högskola? På stylist kan du få Samhällsvetenskaplig behörighet.

Eget företag? Styr dina studier mot att bli en bransch-haj och bilda ditt egna företag innan studenten.

Vill bara läsa stylistkurser? År 2 och 3 får du välja att inrikta och specialisera dig i ditt yrke. 

Jobba? Som lärling har du bara 2 dagar skola i veckan, resten av tiden är det flexibelt arbete med uppdrag och du har säkert jobb innan du tagit studenten.

Här är några exempel yrken våra elever jobbar med efter studenten:

  • Style advisor. Du arbetar då med en kombination av mode, kläder, färg och form. Ett vanligt yrke inom det är Personal shopper. 
  • Lookbook-stylist på modeföretag
  • Stylist på modellagentur
  • Kostymör inom TV och film
  • Stylist på produktionsbolag
  • Hår- och makeupstylist
  • Inköpare

Egenföretagarna:Läs mer på utbildningens sida: https://www.realgymnasiet.se/utbildningar/stylist

Ansök nu!
STYLIST LÄRLING - i samarbete med Art of Make Up School
STYLIST

Ett av våra två bidrag  från Realgymnasiet Stockholm som var finalister i Silverpenseln. Totalt kom det in 150 bidrag från runtom landet.
Ett av våra två bidrag från Realgymnasiet Stockholm som var finalister i Silverpenseln. Totalt kom det in 150 bidrag från runtom landet.