Välkommen till Realgymnasiet i Norrköping!

Vad kan du läsa i Norrköping?

Kommande aktiviteter

Träffa oss på våra aktiviteter!

Alla aktiviteter

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Utbildningsgenomgångar skapar utbildningar i toppklass

10 augusti 2023

Varje läsår besöker våra programansvariga våra skolor för att säkerställa att vi följer våra utbildningsplaner och att de utbildningar vi erbjuder håller högsta kvalitet. De programansvariga har, tillsammans med våra branschråd, ansvar för att utbildningen håller högsta klass, är aktuell och ger dig som elev den bästa utbildningen.

Utbildningsgenomgångar skapar utbildningar i toppklass


- För oss är det viktigt att du som elev får den allra bästa utbildningen under din tid på Realgymnasiet. Utbildningsgenomgångarna är en viktig del i att kvalitetssäkra våra utbildningar så att vi kan garantera att vi har landets starkaste gymnasieutbildning inom området, säger Karin Olsson, Programutvecklare.   

Under utbildningsgenomgången träffar programansvarig berörda lärare och skolledare för att prata om utbildningens genomförande och förutsättningar på orten. Tillsammans tittar man närmare på en mängd områden och om något behöver utvecklas så tas handlingsplaner fram. Vi utvecklar ständigt processer och aktiviteter med utgångspunkt från bland annat utbildningsgenomgångarna.  


Så här såg det ut i början av november när Hanna Casell, programansvarig för Hund, träffade yrkeslärare (och några fyrfota vänner) i Växjö.