Välkommen till Realgymnasiet i Halmstad!

Vad kan du läsa i Halmstad?

Kommande aktiviteter

Träffa oss på våra aktiviteter!

Alla aktiviteter

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

All personal anställd och klar!

13 maj 2020

Vi vill hälsa våra nya kollegor och dina framtida lärare välkomna till Realgymnasiet i Halmstad genom ett digitalt möte. Här presenterar de sig själva, sin roll samt vad de ser fram emot i deras nya uppdrag att starta upp en helt ny skola tillsammans med våra elever.

All personal anställd och klar!

Det känns oerhört roligt att kunnat sätta ihop ett såhär bra team med lärare och övrig personal till vår nya skola i Halmstad, alla har ett stort engagemang och vill skapa en riktigt bra skola tillsammans med våra elever.

Viveka Lennse Johansson Rektor på Realgymnasiet i Halmstad

Vår nya administratör!

Har du frågor som rör matkort, schema eller annat till hösten är det Martina du kommer träffa. Kanske delar ni även ett och annat intresse? Hör henne berätta om sig själv här.

Vår nya mentor, SYV & kommunikatör!

Clara Bjurholm kommer du ha nära kontakt med i många olika roller under studietiden hos oss. Genom ett digitalt möte har du möjligheten att lära känna henne redan nu.

Vår nya specialpedagog och svenskalärare!

Maria Olander älskar att jobba med elever för då blir jobbet garanterat aldrig tråkigt. Henne kommer du att träffa i rollen som specialpedagog men också undervisande i svenska.

Vår nya Natur & äventyrs- och mattelärare!

Emil Ekholm gillar att lösa problem och utmaningar, såväl i mattesalen som ute i naturen. Honom kommer du träffa som lärare på vår Natur & äventyrsutbildning samt i matematik.

Vår nya kurator!

På skolan har vi ett elevhälsoteam som Sanda Bahtanovic kommer vara en del utav i rollen som kurator. Hon kommer tillsammans med oss andra arbeta för att skapa förutsättningar för ditt lärande, din utveckling och hälsa.

Vår nya Hästlärare!

Sjaunja Andersson har en lång erfarenhet inom hästbranschen och kommer vara ansvarig för Hästutbildningen hos oss. 

Välkommen till Sjaunja Andersson, hur skulle du beskriva dig själv? 

Jag kommer att undervisa främst inom rid- och hästkunskapskurserna men har ibland även andra kurser inom Naturbruk. Som person är jag glad och social sen älskar jag djur och natur, därför trivs jag så bra med det här yrket.  

Vad ser du mest fram emot i höst? 

Jag ser verkligen fram emot hösten då jag ska få träffa alla er nya elever tillsammans med mina kollegor påbörja resan mot er examen! Bereder på en rolig och spännande studietid!

Vår nya engelska samt idrott & hälsa lärare!

Shauna Valter är en positiv och målinriktad lärare som du kommer ha lektioner med i både teoretiska samt praktiska moment under studietiden.

Välkommen till Shauna Valter, hur skulle du beskriva dig själv?

Tack! Min roll på Realgymnasiet kommer att vara engelska och idrott och hälsa lärare och som person är jag väldigt målinriktad och är inte rädd för utmaningar. Jag har nära till skratt och försöker se det positiva med det mesta i livet. 

Vad ser du mest fram emot i höst? 

Det jag ser fram emot är att börja mitt nya jobb på Realgymnasiet och att få träffa alla engagerade lärare och elever. 

Vår nya skolsköterska!

Jessica Carlsson har lång erfarenhet inom sjukvården och har alltid haft en vilja att jobba som skolsköterska, vi är glada att hon valt att arbeta på Realgymnasiet i Halmstad. 

Välkommen Jessica Carlsson, hur skulle du beskriva dig själv?

Jag är en 42 årig kvinna som är uppvuxen i Halmstad. Jag har en dotter på 10 år, samt en ragdoll katt på 4 år. Jag beskriver mig själv som positiv, lyhörd, empatisk och lugn för det mesta. Gillar ordning och reda. Är väldigt glad i djur, uppvuxen med hund, katt, kanin och hästar. Djuren får mig att må bra. 

Jag blev klar sjuksköterska 2006. Hade redan då planer på att en dag arbeta som skolsköterska. Har sedan dess skaffat mig en djup och bred erfarenhet och kunskap. Har bland annat jobbat på sjukhuset och på BUP (barn och ungdomspsykiatrin) i 8 år. Läste 2014 vidare till specialistsjuksköterska inom distrikt och har senast jobbat som det på Capio citykliniken. 

Vad ser du mest fram emot i höst?

Ser verkligen framemot att få börja arbeta på Real gymnasium till hösten. Främst för att få träffa alla elever och personal. Ska bli väldigt roligt att få arbeta mer med att förebygga ohälsa och främja hälsan hos eleverna. Allt för att minska ohälsa och sjukdom. Är stolt över att ha fått denna möjligheten, att få vara med och bygga upp framtidens gymnasium.