Vår salong är invigd!

5 maj 2021

Nu är vår fina salong invigd och allt står redo för att ta emot externa kunder till höstterminen 2021. Det är också då vi startar vår nya utbildning Frisör!

Vår salong är invigd!
Öppna videospelaren

På Real Beauty, Realgymnasiets egna hår- och skönhetssalong, kommer våra elever från utbildningarna Frisör och Stylist få öva praktiskt på sina kunskaper inom hårklippning, makeup och nagel. Det ger dig som elev erfarenhet inför ditt framtida yrkesliv redan under skolgången.

Som elev på Frisör får du en gedigen utbildning, APL (arbetsplatsförlagt lärande) och ett nära samarbete med stylisteleverna vilket ger dig en grundlig utbildning inom makeup. Ansvarig lärare för utbildningen är Eva-Lill Åkerlind, legitimerade lärare med Mästarbrev och utbildad examinator. 

Eva-Lill är specialistutbildad inom hårfärg och kemiska behandlingar. Eva-Lill har drivit egen salong med flera anställda. Hon har även frilansat under många år för hårföretaget Wella där hon jobbat med hårshower och att vidareutbilda frisörer inom klippning, hårfärgning och strukturbehandlingar.


Läs mer om Frisör här