Tre snabba frågor med eleverna på Ridning

9 september 2020

I höst är vi nyöppnade och våra nya ettor har i några veckor varit ute på profildagar där de får en heldag med sitt intresse. Vi är nyfikna på vad eleverna tycker om skolan och har hört med Klara och Thea, som båda valt utbildningen Ridning, vad de tycker!

Tre snabba frågor med eleverna på Ridning

Hej Thea! Vad hade du för förväntningar inför Ridning här i Örebro?
Jag hade läst på om vad utbildningen innebar och vad som ingick och de enda förväntningarna jag hade var egentligen att utbildningen skulle stämma överens med det.

Klara, levde undervisningen ute på ridklubben upp till dina förväntningarna?
Jomen, det tycker jag. Utbildningen är som jag hade tänkt mig och lite bättre. Det är proffsig undervisning och högt tempo från ankomst på morgonen tills vi är klara för dagen på eftermiddagen. Anläggningen och hästarna är även de av hög kvalitet.

Varför skulle ni rekommendera skolan till andra hästintresserade?
För oss är de små klasserna en stor fördel då vi blir väldigt tajta och har alltid roligt tillsammans. Vi får en starkare gemenskap när vi har samma intressen. Undervisningen ute på Örebro Fältrittklubb är väldigt varierande och passar alla. Vi har klasskamrater på helt olika nivåer men det ser vi bara som en fördel, vi lär oss av varandra.