Realgymnasiet blev det bästa valet därför att...

30 november 2021

Går du också och tänker om Realgymnasiet är det rätta valet för dig? Här nedan berättar våra elever varför Realgymnasiet blev det bästa valet!

Realgymnasiet blev det bästa valet därför att...

Utbildningen Natur & Äventyr

Realgymnasiet gav mig möjligheten till att studera både praktiskt och teoretiskt. Jag som elev inom äventyrsprofilen får hitta på massa spännande saker som verkligen bryter min vardagen och utmanar mig själv vilket leder till att jag växer som person. Efter tre år här på realgymnasiet har jag stärkts otroligt mycket tack vare att vi får den möjligheten till att testa på så mycket.

Julia Rasmussen Elev åk 3

Utbildningen Hästhållning Ridning, Trav och Galopp

Realgymnasiet blev det bästa valet därför att jag får möjlighet att kombinera mitt hästintresse med skola mitt i centrala Malmö.

Kajsa Uvebrant Bjarne Elev åk 3

Utbildningen Hund

Realgymnasiet blev de bästa valet för att det är här jag känner att jag kan få ut vad jag vill av min utbildning och att jag samtidigt som jag går i skolan kan få ägna mig åt mitt stora hundintresse vilket gör skolan mycket lättare och roligare.

Frida Persson Elev åk 3

Utbildningen Sällskapsdjur & Djursjukvård

Realgymnasiet blev det bästa valet för mig pga kombinationen mellan de praktiska och de teoretiska delarna, gemenskapen och lika intressen, kommunikationen mellan lärare och elever och framförallt en ny värld inom yrken och drömmar som öppnas.

Andrea Öberg Elev åk 2

Är Realgymnasiet det rätta valet för dig?

Vill du veta om Realgymnasiet är det rätt valet för dig? Fyll i intresseanmälan så återkommer vi till dig med information om skolan och inbjudan till våra aktiviteter. 

Intresseanmälan