Presentation - Lina Hammar mentor och kommunikatör

7 april 2022

Hösten 2022 startar Lärande i Sverige AB upp ett nytt Realgymnasium i Luleå. Rektor Gunilla Moberg, är nu färdig med rekrytering av lärare och personal inför skolstart i augusti. Här på hemsidan kommer hon stolt att presentera det team som tillsammans skall driva Realgymnasiet i Luleå, med en verksamhet som genomsyras av våra kärnvärden: Trygghet, Team, Utveckling och Framgång. Här presenterar vi Lina som kommer att jobba som mentor och kommunikatör.

Presentation - Lina Hammar mentor och kommunikatör

Jag heter Lina Hammar och jobbar idag på Råneskolans årskurs 7-9 som socialpedagog. Till hösten kommer jag jobba som mentor och kommunikatör på Realgymnasiet i Luleå, det känns oerhört roligt och spännande. Det ska bli väldigt kul att vara med redan från start och jag hoppas att vi tillsammans kommer att skapa en skola där alla elever känner sig ”hemma” och känner trygghet i att vara den man är, och utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.

Jag är utbildad beteendevetare, att börja jobba med ungdomar, först inom ungdomsvården på SIS och senare inom skolan, är det bästa jag har gjort. Jag ser mycket fram emot att träffa alla nya elever och kollegor!