Karlstad

Öppna videospelaren

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Välkommen till Realgymnasiet i Karlstad!

Hösten 2023 startar vi vår tredje årskurs 1 och våren 2024 kommer vår första 3:a att ta studenten! Vi startade hösten 2021 och vi har kommit igång väldigt fint med skolan. Vi utvecklar oss hela tiden och eleverna är ofta med och påverkar vad och hur vi ska göra. Realgymnasiet erbjuder programfördjupningar inom Naturbruksprogrammets inriktningar Djurvård, Hästhållning och Naturturism. I Karlstad läser vi: Sällskapsdjur & Djursjukvård, Ridning, Trav, Hund och Naturturism.

I Karlstad har vi inriktningarna: Sällskapsdjur och djursjukvård, Ridning, Trav, Hund och Naturturism.

Yrkesexamen och högskolebehörighet!

Vi erbjuder alla våra elever möjlighet till högskolebehörighet och möjlighet till särskild behörighet inom NV och Samhäll, ifall du vill läsa vidare på högskola eller universitet.
Starkt samarbete med branschen
Våra utbildningar bygger på verkliga, uttalade behov i svenska tillväxtbranscher. Därför samarbetar vi med de bästa inom varje bransch, både nationellt och lokalt i Karlstad, för att vara säkra på att du lär dig av människor som delar dina intressen och som ligger i framkant. På köpet får du insyn i verkligheten och ett nätverk som du kommer att ha nytta av hela livet.

Vill du få de senaste nyheterna om vår skola samt inbjudningar till alla våra aktiviteter? Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig. Här är länken