Kommande aktiviteter i Karlstad

Är du intresserad av att studera på Realgymnasiet i Karlstad och vill träffa våra lärare och elever? Vill du veta mer om våra utbildningar och hur det är att studera hos oss?

Då är du hjärtligt välkommen på Öppet hus och träffa våra elever och lärare. Vi kommer att visa dig runt på skolan och berätta allt du behöver veta om våra utbildningar. Du kommer att få kika in i vårt djurrum och träffa hundlärarens hundar. Du får också träffa vår rektor Roger och ha möjlighet att ställa frågor under det öppna huset.

Och självklart bjuder vi på fika!

I Karlstad har vi utbildningarna:
• Sällskapsdjur och djursjukvård
• Ridning
• Trav
• Hund
• Naturturism

Plats Drottninggatan 21 Tid 17 januari 2023 17:00 - 17 januari 2023 19:00

Och självklart bjuder vi på fika!

I Karlstad har vi utbildningarna:
• Sällskapsdjur och djursjukvård
• Ridning
• Trav
• Hund
• Naturturism

Gör det roligt - lär på riktigt!

Plats Realgymnasiet Karlstad, Drottninggatan 21 Tid 21 januari 2023 10:00 - 21 januari 2023 14:00

Välkommen att "skugga en elev". Under din skuggningsdag kommer du att hänga med en elev under en dag. Du kommer att få en fin inblick är hur det är att gå på skolan. Du är med på alla lektioner och äter lunch på Hotell Plaza där vi äter vår skollunch. Vi har möjlighet att ta emot 2 elever varje dag.

Gör det roligt - lär på riktigt!

Plats Realgymnasiet Karlstad, Drottninggatan 21 Tid 23 januari 2023 08:00 - 27 januari 2023 17:00
Vår hundlärare Anita tillsammans med Busy, Emmi, Nancy och Anton. Anita är också skolans kommunikatör.

Nu när det är dags för ditt gymnasieval och omval, kan det komma upp en hel del frågor och funderingar. Ett gymnasieval kan kännas som ett stort beslut och det är det.

Mitt namn är Anita och jag arbetar på Realgymnasiet för att tillsammans med elever och kollegor på skolan hjälpa dig att känna om Realgymnasiet är det rätta valet för dig. Förutom att jag jobbar som kommunikatör så är jag också hundlärare på skolan.

Ta kontakt med mig så hjälper jag dig med just ditt gymnasieval!

Har du fyllt i intresseanmälan hos oss? Vi kommer skicka personliga inbjudningar via sms till alla som fyller i intresseanmälan. Du kommer att få inbjudningar till:

• Öppet hus
• Prova-på-aktiviteter
• Möjlighet att skugga en elev

Anita Axelsson, Kommunikatör och Yrkeslärare, Hund
anita.axelsson@realgymnasiet.se

SYV
Du kan också kontakta Sari som är vår SYV om du har frågor och vill diskutera mera. Sari når du på:
Sari Jumell, SYV och administratör
sari.jumell@realgymnasiet.se