Prova på dagar

4 december 2020
Prova på dagar

Att vara med på en prova-på dag är ett bra sätt att lära känna skolan och den utbildning du är intresserad av och känna hur det känns att vara elev hos oss.

ANMÄLAN

Anmäl dig med ett SMS till 0766274376, skriv namn och vilken utbildning du är intresserad av, t.ex. Erik Axelsson, Natur & Äventyr, Göteborg

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer därför är det viktigt att du anmäler dig så vi vet hur stora grupperna blir.

Prova på utbildningen ProMeister Fordon

Tid: Torsdag den 22 april kl 12:00 till 14:00
Plats: Samling vid vår verkstad, AlltiBil Tuve, Norumsbergsvägen 2, 417 43 Göteborg. Klicka här för karta och vägbeskrivning

Vi kommer prata om utbildningen, motorer och grilla utanför vår verkstad. Under tiden som vi grillar kommer vi, i små grupper, kunna gå in och se hur vår verkstad ser ut.


 

Prova på utbildningen Sällskapsdjur och Djursjukvård 

Tid: Onsdag den 28 april kl 09:00 till 11:00
Plats: Vi är på Realgymnasiet i GöteborgKlicka här för karta och vägbeskrivning

Du kommer få följa med våra lärare och elever i vår djuravdelning, du kommer träffa Elever och djurvårdslärarna där ni kommer prata om utbildningen Sällskapsdjur och djursjukvård.

 

Prova på utbildningen Hund

Tid: Måndag den 19 april kl 09:00 till 11:00
Plats: Samling vid Sandens Hundskola. Klicka här för karta och vägbeskrivning

Ni kommer få träffa vår Hundlärare Ninna, ni kommer prata allt från hundträning, assistanshundar, agility, m.m. Det kommer bli en härlig dag med mycket hundprat! 

Vi kommer vara på vår hundplan i Torslanda, Närmaste Busshållplats heter Bur, klicka här för Västtrafik


Prova på utbildningen Ridning

Tid: Onsdag den 21 april kl 09:00 till 12:00
Plats: Vi kommer vara på Bulycke Ryttarförening, Klicka här för karta och vägbeskrivning

Dagen kommer handla om hästkunskap och hästhantering. Ni kommer att träffa en av våra hästlärare, samt gå en rundvandring på anläggningen och få information om utbildningen.. Ni kommer delas i smågrupper så vi håller alla restriktioner. Vi kommer vara på Bulycke Ryttarförening


Prova på utbildningen Natur och äventyr

Tid: Tisdag den 27 april kl 11:00 till 13:30
Plats: Samlingsplats: Hindersmässogatan, Klicka här för västtrafik

Under dagen kommer vi bjuda på mat och prova-på klättring vid Fjällbo ängar i Utby. Ta med kläder för att vistas utomhus. Vi löser klätterutrustningen och allt annat. Om väderprognosen tydligt lovar mycket nederbörd kommer vi försöka flytta aktiviteten till Klätterlabbet centrum (vid Chalmers). Men i så fall hör vi av oss innan.

  

Prova på utbildningen Nordic Choice Hotels

Tid: Tisdag den 20 april kl 08:30 till 10:00
Plats: Vi samlas inne på Clarion Hotel Post

Vi börjar dagen med hotellfrukost och rundvandring på hotellet, ni kommer få träffa hotelläraren, elever och vår handledare.

 

MISSA INGENTING!

Vill du få en personlig inbjudan till våra aktiviteter på SMS? Vi kommer ha prova på-dagar för våra utbildningar, Q&A, öppet hus, m.m.

Klicka på länken och fyll i intresseanmälan så återkommer vi till dig!

Här är länken