Träffa vår lärare i djursjukvård Lotta Eriksson!

20 april 2023

Vi är stolta och glada över alla våra fantastiska lärare! Här låter vi Lotta, vår lärare i djursjukvård få presentera sig!

Träffa vår lärare i djursjukvård Lotta Eriksson!

Jag heter Lotta Eriksson och jobbar som lärare i djursjukvård! Jag bor i en villa i Borlänge tillsammans med min man och son, och våra små pudelflickor Tora och Nancy. Jag har två äldre söner också som är utflyttade sedan många år.

Jag är leg. DSS och har jobbat inom djursjukvård i ca 25 år! Först på en hästklinik och de senaste åren med smådjur på Anicura Falu Djursjukhus och Vettris.

Jag är en hästtjej från början och har tävlat i allt ifrån ponnytrav och galopp, hoppning, fälttävlan till monté och trav på ”stor häst”. Hundar har jag haft sedan jag var liten och det har hängt med genom åren. Pudel är min favorit och jag har även hållit på med lite agility och utställningar.

På min fritid blir det mycket hockey!! Och så gillar jag att träna på Friskis och Svettis. Får jag lite tid över påtar jag gärna i min trädgård eller tar en härlig skogspromenad.

Det är så spännande och roligt att få dela med mig av det jag kan och lära ut av mina erfarenheter och kunskaper inom djursjukvården och jag hoppas och tror att eleverna får nytta av i det i deras framtid.

Lotta Eriksson Lärare i djursjukvård