Träffa oss på Realgymnasiet i Malmö!

Den 4 februari öppnar vi upp för en inspirationsdag. Det kommer hållas föreläsningar och workshops med tema på våra olika utbildningar:

• Sällskapsdjur och djursjukvård
  • Naturturism
  • Häst
  • Hund

Samtidigt kommer det vara öppet hus på skolan där du kan träffa elever och lärare, samt några av våra samarbetspartner som kommer prata mer om värdet utbildningen ger för arbetslivet. Träffa gamla elever och få höra om deras erfarenheter och vilka möjlighet de har tagit sig ann.

Lättare tilltugg erbjuds.

Läs mer på Öppet hus 4/2

Plats Realgymnasiet Malmö Carlsgatan 12C Tid 4 februari 2023 14:00 - 4 februari 2023 17:00

Testa på hur det är att vara hundelev hos oss under detta pass. Anmälan till amanda.lindborg@realgymnasiet.se

Plats Lunds Brukshundsklubb Tid 7 februari 2023 08:30 - 7 februari 2023 14:00

Välkommen att hänga med oss på naturturism en dag!
Vi kommer att spendera en heldag utomhus på fredag den 10 februari. Vi träffas på skolan kl 9 och kommer tillbaka igen till skolan runt kl 15:30. Vi bjuder på mat, transport och sällskap. Vid anmälan är det viktigt att ni berättar om ni har några allergier eller kostrestriktioner.

Anmälan: amanda.lindborg@realgymnasiet.se, ange eventuella kostrestriktioner

Plats Realgymnasiet Malmö och Knivsåsen Tid 10 februari 2023 10:00 - 10 februari 2023 14:00

Testa på att vara elev på vår sällskapsdjursutbildning på detta praktiska pass i vårt djurrum. Anmälan till amanda.lindborg@realgymnasiet.se

Plats Carlsgatan 12C Tid 11 februari 2023 10:00 - 11 februari 2023 13:00

MISSA INGENTING! Få information direkt till dig!

Nedan ser du våra tillfällen för att träffa oss. Vill du få en personlig inbjudan till våra aktiviteter på SMS? Vi kommer ha prova på-dagar för våra utbildningar, Q&A, öppet hus, m.m.

Klicka på länken och fyll i intresseanmälan så återkommer vi till dig!

Här är länken!

Boka in en skuggning

Är du intresserad av hur det är att vara elev på skolan? Du som går i årskurs 9 kan boka in att skugga en elev en dag. Skicka ett mail till amanda.lindborg@realgymnasiet.se och berätta vilken inriktning du hade velat skugga så bokar vi in en dag!

Lära känna våra utbildningar genom att vara naturguide, hästskötare, djurvårdare eller hundtränare för en dag. Se ovan för när, var och hur!

ANMÄLAN!

Alla aktiviteter förbereder vi och önskar därför din anmälan. Anmäl dig;  via mail till amanda.lindborg@realgymnasiet.se . Välkommen till Realgymnasiet i Malmö!