Nordic Choice Hotels

HTHUT0L
Examen
Yrkesexamen

Utbildningen finns på följande orter

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Sveriges främsta hotellutbildning – coachas av de bästa!

Välkommen till en unik utbildning i sitt slag. Här får du som brinner för service och besöksnäringen vara i daglig drift på några av Sveriges största hotell. Denna lärlingsutbildning är utvecklad av Realgymnasiet tillsammans med Nordic Choice Hotels. Här kommer du tillsammans med din handledare coachas in i det som du tycker är roligast i den breda hotell- och turismbranschen. Och det bästa av allt, du är garanterad jobb i 6 månader efter godkänd gymnasieexamen.

En lärlingsutbildning med jobbgaranti

Nordic Choice Hotels erbjuder 6 månaders provanställning efter godkänd och avslutad gymnasieexamen.

Logi, Frukost- & Bufféservering, Service & bemötande, Konferens & evenemang, Besöksnäring och Våningsservice

Konferens och evenemang, Reception, Resmål & resvägar och Våningsservice

Hållbar turism, Drycker & ansvarsfull alkoholservering och Våningsservice

Coachning till fördjupningskurser mot ditt egna val och intresse, t ex reception, konferens, bokning eller servering.

• Konferens
  • Reception
  • Bar och Servering
  • Bokning
  • Personlig utveckling & Externa relationer
  • Hotellbokningssystem/Cenium
  • Brandsäkerhet
  • Hot och våld
  • Anti trafficking
  • Handledarutbildning
  • Penguin – ISO miljöcertifiering
  • HLR
  • Personlig utveckling & Externa relationer

Nordic Choice Hotels erbjuder 6 månaders provanställning, självklart efter avslutad och godkänd gymnasieexamen samt godkänt i samtliga yrkeskurser.

Godkänd yrkesexamen:

• Minst 2 250 godkända poäng totalt av 2 500 möjliga poäng
  • Lägst E i samtliga yrkeskurser
  • Lägst E i svenska, matte och engelska

Direkt efter examen kan du jobba som:

Efter vidareutbildningar inom hotellkoncernen kan du jobba som:

• Hotellchef • Cultureofficer • Supervisor • Avdelningschef • Ansvarig Projektledare • Barchef

Efter vidare studier på yrkeshögskola kan du jobba som:

Efter vidare studier på Högskola/Universitet kan du jobba som:

• Yrkeslärare • Hotel management • Företagsekonomi • Marknadsansvarig • Hospitality management • Affärsutvecklare

"Tillsammans med Realgymnasiet har vi startat en lärlingsutbildning som har målsättningen att bli landets främsta hotellutbildning. Det kommer ge oss den personal som vi behöver för att fortsätta växa på den nordiska marknaden och ge eleverna en utbildning som är modern, relevant och som garanterat kommer ge dem jobb."

Petter A Stordalen Ägare och styrelseordförande Nordic Choice Hotels

Utbildningen invigs i Lund och Göteborg