Vår mentor är på plats. Möt Pernilla!

28 juni 2021
Vår mentor är på plats. Möt Pernilla!

Hej. Jag heter Pernilla och kommer att vara mentor på skolan. Jag är utbildad pedagog med ett hälsopedagogiskt perspektiv. Det innebär bland annat att hälsoaspekten tas med i beaktande av själva lärandet. Känner vi att vi har koll på läget mår vi bättre och pluggandet blir roligt och utvecklande. Upplever vi däremot att vi inte förstår eller inte vet hur vi ska göra är det lätt att vi känner stress eller på något annat sätt mår dåligt.

Tidigare har jag jobbat med kommunikation och grafisk formgivning. Jag har passion för typsnitt och bokstävers former, men framförallt älskar jag djur och natur. Idag bor jag på en gård med hästar och katter. Genom åren har jag haft allt från fiskar och fåglar till kaniner och hundar. Jag är uppvuxen på ridskola och började min karriär som hästskötare på ridskolehäst. Långt senare köpte jag egen häst och har varit ute och tävlat en del i dressyr.

Jag ser nu fram emot att få vara en i teamet på skolan som möjliggör personlig utveckling och välmående för dig som elev. Min förhoppning är att känslan av meningsfullhet finns, eller kommer att infinna sig, hos dig när du går här.