Uppropstider & kontakt med skolan inför terminsstarten

Under juli och augusti är det enklast att skicka ett mail till vasteras@realgymnasiet.se om du har frågor om ditt skolval, skolstarten eller vad som helst som du funderar på inför terminsstarten.

Bra att känna till!
Skolan startar med upprop för alla årskurser onsdagen den 18 augusti! Varmt välkomna - nya och gamla elever!

Du som ska börja naturbruksprogrammet (NB) årskurs 1 hälsas välkommen klockan 13.00.
Du som ska börja hantverksprogrammet (HV) årskurs 1 hälsas välkommen klockan 14.30.

Du som ska börja årskurs 2 (HV & NB) hälsas välkommen åter kl. 10.30 och morgonpigga årskurs 3 (HV & NB) hälsas välkommen åter redan kl. 09.30.

I mån av plats!
Är du intresserad av att börja på vår skola - men inte har sökt till oss? Kontakta din studie- och yrkesvägledare på din f.d. grundskola för hjälp att söka till reservantagningen. Om personen inte finns tillgänglig - kontakta Gymnasieantagningen i Västerås. Klicka här för att komma till Gymnasieantagningen i Västerås. De sköter reservantagningen till alla gymnasieutbildningarna t.o.m. den 15 september.

Hälsningar,
Realgymnasiet Västerås