Prova på RIDNING genomförd med glada ungdomar

31 mars 2021

Nyligen genomförde vi en Prova på för ungdomar som sökt till Realgymnasiet i Trollhättan och programfördjupningen RIDNING. Vi bjöd på en ridlektion med våra yrkeslärare inom Häst och eleverna fick vara med i stallet och träffa alla hästarna. Vi gick igenom information och presenterade mer om oss och skolan. Sedan bjöds det på smörgås och kaffe/dryck. Under coronapandemin har vi endas möjlighet att erbjuda ett maxantal elever platser på dessa tillfällen tyvärr och denna gången var alla platserna fulla av förväntansfulla elever . En jättemysig dag ihop med nya framtida elever och några av våra yrkeslärare och rektorn.

Prova på  RIDNING genomförd med glada ungdomar
Smörgåsar ligger på ett bord, i bakgrunden ser vi hästar och ungdomar som har en ridlektion inne i ridhuset.