Det finns inga dumma frågor!

26 februari 2021

Ställ alla dina frågor till vår kommunikatör Rebecka Haak. Det finns inga dumma frågor. Vi vet att det är ett stort beslut när man ska välja rätt gymnasieinriktning och då är det skönt att få svar på de frågor man har. Hos oss kan ni få personliga rundvandringar med oss, se våra lokaler, prata med lärare, boka möte med vår SYV, träffa våra djur, möta elever på skolan och helt enkelt få känna in stämningen hos oss på Realgymnasiet i Trollhättan. Det finns möjlighet att få digitala möten bokade eller fysiska möten, vi är flexibla och vill att du känner dig trygg i ditt val av gymnasieskola. Det som är roligt för dig är viktigt för oss. Har man roligt är det lättare att lära sig saker. Alla våra elever som läser hos oss har möjlighet att få en grundläggande högskolebehörighet inom de ordinarie 2500 poängen. Det betyder att du inte behöver oroa dig för framtiden om du vill läsa vidare eller göra något helt annat. Ha roligt under gymnasiet och ha alla möjligheter att göra det du vill sedan. Kontakta vår kommunikatör så bokar vi in personliga möten, fysiska eller digitala. Vi svarar på dina frågor!

Det finns inga dumma frågor!
Öppna videospelaren