Örebro

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Träffa oss på våra aktiviteter!

Alla aktiviteter

Välkommen till Realgymnasiet i Örebro!

Äntligen har turen kommit till Örebro. I augusti 2020 startade vi upp i Örebro och här erbjuder vi utbildningarna Djurvård, Häst, Hund och ProMeister Fordon.

Bredden på våra utbildningar och helt nya specialanpassade och moderna lokaler på Aspholmsvägen 4, gör att många intressen samlas under samma tak. Förutom att ha lektioner på skolan är du som elev även ute på en arbetsplats flera dagar i veckan och får testa på hur det är att jobba i branschen. Du får en utbildning av hög kvalitet som både leder till jobb direkt efter examen och vidare studier på högskolenivå.

I Örebro kommer vi att samarbeta med de bästa i regionen.

Till dig som är studie- och yrkesvägledare och vill att vi kommer till er skola och berättar mer, eller om du har några frågor, kontakta oss!

Information gällande upprop

Måndag 17/8 kl. 10.00

OBS! Upprop sker på  Kungsgatan 14, (Hos vår samarbetspartner Nordic Choice, Clarion Hotels lokaler) Där är vi vid uppstart och en bit in på första terminen medan permanenta lokaler färdigställs.

Varmt välkomna!

Byta till Realgymnasiet.

Har du redan gjort ditt gymnasieval men känner att Realgymnasiet  i Örebro skulle vara ett bättre alternativ? Vi har några få platser kvar på våra utbildningar Häst, Hund, Djurvård och Promeister fordon. Hos oss på Realgymnasiet får du både en yrkesexamen och högskolebehörighet!

Kontakta rektor Becky Evensen för att få reda på hur du ska gå tillväga för ett byte.

Becky Evensen
becky.evensen@realgymnasiet.se

Nu kan du plugga NV eller Sam behörighet tillsammans med ditt intresse.

NV spåret ger dig samma behörighet som det Naturvetenskapliga programmet och Sam som det Samhällsvetenskapliga.