Presentation - Ulrica Johansson lärare i Djurvård

17 juni 2022

Hösten 2022 startar Lärande i Sverige AB upp ett nytt Realgymnasium i Luleå. Rektor Gunilla Moberg, är nu färdig med rekrytering av lärare och personal inför skolstart i augusti. Här på hemsidan kommer hon stolt att presentera det team som tillsammans skall driva Realgymnasiet i Luleå, med en verksamhet som genomsyras av våra kärnvärden: Trygghet, Team, Utveckling och Framgång. Här presenterar vi Ulrica som kommer att jobba som lärare i djurvård.

Presentation - Ulrica Johansson lärare i Djurvård

Ulrica Johansson heter jag och kommer att arbeta som djurlärare med ansvar för djurrummet på skolan. Jag kommer även att undervisa i Idrott & hälsa. Detta är en fantastisk kombination då jag är utbildad i, och intresserad av, både djur och humanvård och har jobbat många år med båda. Jag brinner för vardagsmotionen och rörelseglädje i allt vi gör! 

Senast kommer jag från en smådjursklinik där jag arbetat som djurvårdare samt min egen verksamhet som motsvarande sjukgymnast för häst. 

Jag längtar efter att få träffa alla elever och arbeta framåt tillsammans i vårt härliga team på skolan! Det var för mig självklart att söka till Realgymnasiet då jag är säker på att mina praktiska och teoretiska kunskaper och erfarenheter kommer väl till pass i denna lärmiljö, som kombinerar direkt yrkesförberedande ämnen med högskoleförberedande. 

Och så älskar jag djur förstås!