Idag fick vi uppleva det vackraste!

7 januari 2022

Vi blev så rörda när vi läste ett inlägg på Facebook där Anna Karolina Hultman berättar om hennes känslor när sonen Fred fick åka skidor för första gången.

Idag fick vi uppleva det vackraste!

När vi fick vår UNIKA underbara Fred så tror jag våra förväntningar på många aktiviteter minskade i takt med att tankar på begränsningar ökade. Men.. så visar det ju sig gång på gång på gång att vi hade fel! Begränsningarna sitter ju bara i huvudet! Vi kan göra ALLT!!! Men kanske på ett lite annorlunda vis, men va sjutton gör väl det!? 

Fred blev inbjuden av fantastiska Realgymnasiet och fick idag prova att åka skidor. Alltså har ni hört något så vackert? FRED ÅKTE ”SKIDOR” (typ... BI-Ski) 

Jag vet inte hur jag ska orka med dessa känslostormar som väller över en som en Tsunami... alltså jag fattar såklart att ALLA barn för med sig känslor, det kan nog ALLA föräldrar skriva under på. Men att fullständigt tappa luften, få fysisk smärta (av glädjerus) och tro att man ska falla ihop av att hjärtat rusar, det hade jag inte räknat med. 

Så vackert, så otroligt vackert. Vackra barn, vackra liv! 

Tack till Realgymnasiet. Vilka proffs! 

Ikväll somnar vi till tankarna att allt är möjligt, inget är omöjligt och det mesta sitter i huvudet. 🙏❤️


Här är länken till inlägget

Eleverna som läser utbildningen Naturturism har i samarbete med 7H ParaAlpint lärt sig att arbeta med bi-ski för att hjälpa de som inte kan åka vanliga skidor. Visst är det fantastiskt?

Johan Gyllensvaan Yrkeslärare i Naturturism och en av initiativtagarna till projektet