Öppna videospelaren
Program
Teknikprogrammet
Studievägskod
TEINF | TETEK
Inriktning
Teknik
Examen
Högskoleförberedande

Programfördjupningen finns på följande orter

Intresseanmälan

Vill du veta mer om utbildningen och få inbjudan till kommande aktiviteter?

Anmäl intresse

Skapa och utveckla framtidens teknik

För att läsa mer om Teknikprogrammet, besök antingen Teknikvetenskap eller Informations- och medieteknik.

Fördjupa dig inom Teknikvetenskap eller Informations- och medieteknik

Redan från första året på teknikprogrammet fördjupar du dig i den tekniska inriktning som intresserar dig mest, Teknikvetenskap eller Informations- och medieteknik.

Läs mer om Teknikvetenskap
Läs mer om Informations- och medieteknik

Under din utbildning kommer du att arbeta i projekt och få värdefull kunskap och förståelse för olika projektformer. Matematik och fysik är en stor del av utbildningen och du kommer att lära dig mer om problemlösning, framtidens teknik och om teknikens viktiga roll för en hållbar utveckling.

Det är vår teknik som definierar vilken tidsålder vi lever i. Utan tekniska framsteg finns det ingen framåtrörelse i vår kollektiva strävan efter att må bättre, leva längre och öka vår samhörighet världen över. Om du är intresserad av att göra något beständigt och påverka inte bara samtiden utan också framtiden, då är det inom tekniksektorn du vill arbeta. Utvecklingen av nya tjänster, produkter och lösningar är en kreativ process som samhället förlitar sig på att den alltid ska finnas där, och därför kommer det alltid att finnas plats för mer jobb och nya idéer.

Magnus Engström CTO FpX